Kako napraviti slagalicu?

Dobrodošli u Shantou Charmer Toys & Gifts Co., Ltd.Pogledajmo kako se karton pretvara u slagalicu.

● Ispis

Nakon finalizacije i slaganja datoteke dizajna, ispisat ćemo uzorke na bijeli karton za površinski sloj (i ispisati za donji sloj ako je potrebno).Bit će presvučeni slojem zaštitnog ulja nakon ispisa kako bi se spriječilo habanje i ogrebotine u sljedećem procesu ili će biti laminirani sjajnim/mat filmom prema zahtjevu kupca.

anib (1)
anib (2)

● Laminacija

Vidimo da je poprečni presjek slagalice vrlo debelo papirnato vlakno, što je sivi sloj ploče.Kada je površina za ispis gotovo suha, siva ploča će biti laminirana s prednjim i stražnjim dvama slojevima kartona.Princip se odnosi na sendvič kekse.

PS: S obzirom na različite potrebe, središnji sloj puzzli također će biti gramski težak bijeli karton, tako da slagalica izgleda ljepše i ne preteška, što je vrlo pogodno za dječju igru.

● Specijalni kalup za rezanje

Za razliku od ostalih običnih kalupa za rezanje, kalupi za rezanje slagalice su posebni.U rešetkastom kalupu, mali dijelovi će biti ispunjeni slojem elastičnog lateksa (ili spužve visoke gustoće), a njihova visina je općenito u ravnini s vrhom rezača. Budući da je broj dijelova slagalice velik i gust, ako koristite konvencionalnim kalupom za rezanje, možete zamisliti da će izrezani dijelovi slagalice biti ugrađeni u noževe, povećavajući poteškoće čišćenja.Elastični lateks može dobro riješiti ovaj problem.Može vratiti dijelove slagalice nakon rezanja.

● 2 kalupa za rezanje

Osim ako se ne radi o slagalici s malim brojem dijelova, za ovu vrstu slagalice od 1000 dijelova obično su potrebna 2 kalupa za rezanje: jedan za vodoravno, a drugi za okomito.Ako koristite samo 1 kalup za rezanje, možda postoji problem zbog nedovoljnog pritiska i ne možete rezati sve dijelove.

anib (3)
anib (4)

● Razbijanje i pakiranje

Nakon rezanja, cijela slagalica bit će poslana u stroj za razbijanje i ispada na dijelove.Bacit će se u vrećicu na kraj stroja i spakirati u kutije. Prođite kroz ovaj korak i pregled, slagalica će biti spremna za prodaju ili isporuku.


Vrijeme objave: 22. studenog 2022